Satın Almadan Önce Yangın Merdiveni Kapısı Things To Know

Wiki Article

Lüzum bayilerimiz gerekse elden global satış olarak adida arazi vadi illere iş vermekteyiz.

Yangın Kapısının üzerinde panik bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar evgin keyfiyet takkadak kapının kabil olan en azca dönem kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Kaçış yolları ve öteki tedbirler, yangın veya öbür müstacel durumlarda hayat güvenliğinin salt yegâne bir tedbire dayandırılmayacağı biçimde tasarlanır.

bulunan yangın çıkış bapsı menteşelerinden pıtrakışıklık bünyeyor. Bir de panik barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Dolgu kullanılarak kapı havailuğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda palas açılacak şekilde Yangın Bapsı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda uzman personelimiz aracılığıyla kaleme alınan bu yazımızda;

Yangın merdivenleri derece önemli olan öteki bir yapı ise yangın merdiveni bapsı yani (yangın kapısı dır.  Güvenle ve titizlikle üretilmesi müstelzim bu ürünlerde en küçük bir hataya dahi konum verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasar çizimı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni bapsı yardımıyla henüz risksiz ve tehlikesiz şekilde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Kompetan mimarların tasarımlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu mevzuda epey duyar davranışları sergilemektedir.

Her yangın merdiveninin her iki cihetında korkuluk, küpeşte evet da engel bulunması gerekmektedir. 

Yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalıdır. Ekseriyetle maden veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında yaman ve alevlerin öteki alanlara yayılmasını önlemek sinein mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Bilcümle çışitaların ve ulaşım yollarının bayağıda belirtilen şartlara yaraşıklı olması gerekir:

Yangın merdivenine giriş ile bitirme sahanlığının aynı kotta olması gerekir. Umumi merdivenlerden geçilerek yangın merdivenine ulaşılamaz. Yangın merdiveni yuvalarının yerinin belirlenmesinde, en ırak kaçış mesafesi ve kullanıcı gaileü başlıca cebinır.

Yangın merdiveni, her çyeksan yapı içinde bulunan insanoğluın ve gayrı diriların yangın veya herhangi bir acil kondisyon esnasında hızlı ve emin bir şekilde tahliyesinin gestaltlmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri yaşamsal öneme sahip, örgülması zorunlu, örgüların vazgeçilemez unsurları arasında mahal almaktadır.

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü Yangın Çıkış Kapısı rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en anayasa kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page